Menü

Linkek I.

A minap ismét böngésztem a neten és egy kiválóan hasznos blogra találtam. Egy férfi 4-5 éve kezdte el vezetni, és szinte minden fontos dolgot leír, amit egy kisgazdaságnak tudni kell. A honlap bemutatja számunkra a szőlészettől a disznóvágásig, a lakberendezésen át a fák ápolásáig, hogyan él a szerkesztője ezek között a körülmények közt. Nagyon megfogott pár cikk, és bizonyára a közeljövőben én és szerkesztőtársaim rengeteget fogunk munkálkodni azon, hogy hasonló, színvonalon kielégíthessük a téma iránt érdeklődők kíváncsiságát. A honlap már nem üzemel, de meg lehet tekinteni a kiváló leírásokat, tanácsokat a gazdálkodáshoz.
http://paraszthaz.com/

Egy másik honlap egy közösséget akart összehozni, ahogy észrevettem sajnos kevesebb sikerrel, de nagyon megfogtak a köszöntő szövegükben elhangzottak, hisz valóban így érezheti magát mindenki, aki csak tanyasi életen töri a fejét. Sajnos szerintem már régóta nem frissült a honlap, de megér egy elolvasást.
http://www.ujelet.atw.hu/

Valamint azoknak, akik már holnap belevágna, vagy már bele is vágott egy ilyen gazdálkodásba, egy kiváló agrár kereskedelmi oldalt is ajánlhatok. Itt rengeteg hasznos áruval, és néha alkalmi vételekkel is találkozhatunk. Kategóriánként válogathatunk a különféle felszerelések, kellékek, gépek és állatok tárházából.
http://www.agrarapro.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése